Repatriëring door Repat24

Repatriëren is het terugbrengen van een overledene naar het land van herkomst.  Dit kan zijn vanuit het buitenland naar Nederland, maar uiteraard ook van Nederland naar het geboorteland.

Ook bij een overlijden in het buitenland staat Repat24 voor u klaar.
Wij regelen de repatriëring voor u, vanuit en naar elk land ter wereld.

Bel ons op 085 - 400 3333 en u weet direct waar u aan toe bent. 

Bijvoorbeeld wat de kosten zijn en hoe lang het repatriëren duurt. 
Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.


Nabestaanden hebben al genoeg aan hun hoofd. Ze willen zich geen zorgen hoeven maken over procedures, formulieren, vluchtgegevens. Voor de verwerking is het vooral belangrijk dat familie en vrienden op een waardige en respectvolle manier afscheid kunnen nemen.

Ons team van specialisten staat klaar om een waardevolle bijdrage aan dit afscheid te leveren. We hebben jarenlange ervaring in het repatriëren van overledenen en werken nauw samen met partners op Schiphol en in andere landen.

U kunt op ons rekenen

We staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. We beheersen de procedures die in gang moeten worden gezet en zorgen er samen met de andere betrokkenen voor dat de overledene bij elke stap in het proces met respect wordt behandeld.

Specialisten

Voor de verwerking is het belangrijk dat familie en vrienden de overledene nog kunnen zien. Helaas komt het voor dat een gerepatrieerd lichaam niet toonbaar is. Onze specialisten hebben de kennis en vaardigheden in huis

om het lichaam weer toonbaar te maken. Zo doen we er alles aan om een waardig afscheid mogelijk te maken, uit respect voor de overledene en de nabestaanden.